Rioja Joe

Rioja Joe er stjernen i sit eget univers.
Kom med på Rioja joes rejse rundt i kærlighedens mysterier. Kom med når der er rock på drengen, når den mørke og triste “ensomheds blues” tager over, når lykken er lunefuld, og når der skal festes og scores damer… eller når charmen falder til jorden igen.

Rioja Joe elsker damer og rockmusik.

Vaskeriet “De Blå Vikinger” som ligger midt i “Vesterbronx” ejes af Rioja Joe, og det er med eget kontor i baglokalet. “De Blå Vikinger”  ligger lige overfor værtshuset “Den Glade Bjørn” som Rioja Joe og hunden Emmanuel tit besøger og får et lille glas rioja. Emmanuel er Rioja Joes gode ven og rigtig glad for hunhunde og lygtepæle.
Rioja Joe er ulykkelig forelsket i den smukke brunette ”Lulu” (og en del andre piger) og viser gerne sine inderste føleser frem når han krænger hjertet ud i sine sange.

Lulu

Lulu er Rioja Joes fortabte kærlighed. Hun er en gudesmuk brunette, som engang var Rioja Joes “eneste ene” Hun var Rioja Joes helt store kærlighed. Lulu mener ikke rigtig Rioja Joe er kærestemateriale, da han er alt for dameglad. “Klovnen” har forspildt sin chance” siger hun til veninderne. Hunden Emmanuel elsker Lulu og holder sig gerne i nærheden når Lulus veninder er på besøg med deres små frække tæver. Lulu er rigtig gode veninder med damefrisøren Denise Nussen som eeelsker at nulre Lulu´s hår.
Lulu har censureret musikvideoen “Rockmusik, sprut og nøgne piger” “Den har i simpelthen lavet alt for klam” siger hun…fjern det der og det, og det og det der også…klamt! “Hvad tænker de dog på hr. DeLivre!”

Emmanuel De Enrico

Emmanuel er er Rioja Joes gode ven og rigtig glad for hunhunde og lygtepæle. Emmanuel elsker at synge og klæde sig ud. Emmanuel er Rioja Joes alter ego. Emmanuel er cool, og bærer derfor altid solbriller, eller “shades” som han siger “Jeg er for coolilicious” eller “Kold som et køleskab” som han plejer at sige. Rioja Joe tager altid Emmanuel med på værtshuset “Den Glade Bjørn” hvor de får en lille en til halsen. Det får altid halen til at logre.

Russer Flemming

Russer Flemming er Rioja Joes bedste ven og tro væbner i tykt og tyndt. Han er trommeslager i bandet og han eeeelsker striber. Striber på trommer, skjorter, flæsk, rullepølse, slikkepinde, ja på alt. Russer Flemming giver stribevis af enetimer hjemme i privaten. Han bor i samme opgang som Rioja Joe, samme etage endda, bare lige overfor. Nogle gange er han heldig at nappe nogle af de damer som flokkes om den klamme og grimme  Spanioler José “Speedy” Gonzales, som aldrig har noget stribet på. Flemming er meget glad for russiske damer. Flemming har både datet den russiske skønhed “Loveiana Kælmedigski” og “Russiana Loveyoumuchski”

Denise Nussen

Denise Nussen er den verdensberømte følsomme damefrisør som klipper med stil. En af grundene til han klipper så fantastisk er fordi han har meget løse håndled. Denise Nussen har sin egen damefrisør salon på Vesterbronx lige mellem rejsebureauet og “Bio Erotique”
Lulu er en af Denises allerbedste vendinder og kommer tit ind i salonen og bliver klippet eller bare for at få håret “puffet” lidt op.

José “Speedy” Gonzales

Spanioleren José “Speedy” Gonzales, også kaldet “Lover-Loverboy” på grund af sine dybe mørke øjne og markante maskuline hageparti. Han er en ganske velhavende, flot og spændstig spanioler i sort smoking – dog med hentehår “Lover-Loverboy” har et godt tag på damerne, især på Lulu. Rioja Joe synes José “Speedy” Gonzales er en “Klammert” når han står der og savler over de unge piger.

Stripper Sonja

Stripper Sonja er imponerende til at bevæge sig til de varme rytmer fra Rioja Joes musik. Hun er simpelthen så smidig, at man bare må sige “Halløjsa”
Stripper Sonja har flere gange vundet DM i strip som, hvert år bliver afholdt på stripklubben “Che Chanlert ”
Hun er rigtig gode veninder med damefrisøren Denise Nussen og Lulu, som hun elsker at sladre sammen med.

Club Poul

Club Poul som er stripteasebestyrer af Che Chanlert eeelsker at går i pels, jo længere des bedre.
“Prøv at se hvor lang min pels er! og prøv at mærke hvor blød den er” siger han tit til Rioja Joe. Rioja Joe har ikke rigtig lyst til at røre ved Club Pouls lange pels. Club Poul ryger “hjemmerullere” i sit lange cigaretrør

Alain DeLivre

Alain DeLivre er den hysteriske Filmproducer, som har produceret alle Rioja Joe´s  musikvideoer.
Filmproducer Alain DeLivre  og hans assistent Giles deFrancko arbejder med deres kunst på så højt et plan at almindelige mennesker slet ikke kan forstå det. “Klip for #*@!? eller jeg dåner” råber han konstant under optagelserne. Den hysteriske Filmproducer besvimede af hysteri, endda flere gange, da videoen til “Rockmusik, sprut og nøgne piger” skulle censureres af Lulu. “Du ødelægger min kunst!” græd han

Hr. Flink

Politibetjenten Hr. Flink er den hotdog spisende betjent der udgør det lokale nærpoliti på Vesterbronx. Hr. Flink holder ro og orden på sin egen facon, han kan ikke rigtig lide at skrive bøder så vil han hellere tage en “alvorlig snak” med  skøgerne, de labre larver, fuskere, lømlerne, badutspringere og de smarte hustlere. Hr. Flink kommer fra…Jylland!

Fisker Per & Johnny Fedthår

Fisker Per kører knallert og synes selv han er en hård negl. Han har en lille “bande” sammen med sin store ven Johnny Fedthår.
Bandens president er selvfølgelig Fisker Per. De kommer begge fra en lille fiskerby med kun 2 kuttere. Pers mor ejede den ene og har drevet ulovlig spillebule på den siden Per var en lille dreng.

Del med dine venner!