Det er tæt på vores forestilling om et hyggelig Vesterbronx med baggårde med masser af børn, med værtshuse hvor man hygger sig, tøser, gang i sagerne og sang i gaderne. Området er beboet af sjove og underfundige typer, som du sikkert kender fra din hverdag. Her er labre larver, fuskere, lømler, badutspringere og smarte hustlere. Naboerne var mærkelige, men her var ganske rart.
Pigerne var sjove når babserne kom frem og det skete da engang i mellem. Tøserne i gaden kom tit i klammeri. De løse fugle bød op til fest. Party-uartig og anden anarki, Det var gadens kendingsmelodi.

Damefrisøren

Denise Nussen har sin egen damefrisør salon på Vesterbronx lige mellem rejsebureauet og “Bio Erotique”

Denise Nussen har sin egen damefrisør salon på Vesterbronx lige mellem rejsebureauet og “Bio Erotique”

Den Glade Bjørn

Den Glade Bjørn er stamværtshuset på Vesterbronx. Med tjener Klam som defilerer rundt blandt gæsterne og bestyrer Ølgod bag baren

Den Glade Bjørn er stamværtshuset på Vesterbronx. Med tjener Klam som defilerer rundt blandt gæsterne og bestyrer Ølgod bag baren

Hotel Vegas

Et af mange hoteller i vesterbronx. Her lever man efter mottoet: "What happens in Vegas, Stays in Vegas"

Et af mange hoteller i vesterbronx. Her lever man efter mottoet: “What happens in Vegas, Stays in Vegas”

De Blå Vikinger

Renseriet “De blå vikinger” “De Blå Vikinger” er et stort vask og rens – med en facade fyldt med virkelige dårlige slogans. Rioja Joe bor ovenpå det store Vaskeri i en lejlighed.

Renseriet “De blå vikinger”
“De Blå Vikinger” er et stort vask og rens – med en facade fyldt med virkelige dårlige slogans.
Rioja Joe bor ovenpå det store Vaskeri i en lejlighed.

Smykker

Smykkebutikken er velbesøgt af flere golddiggers på Vesterbronx

Smykkebutikken er velbesøgt af flere golddiggers på Vesterbronx

Slagter

Slagter butikken har ligget samme sted altid. Det er de samme gamle slagtere som altid har arbejdet i butikken som stadig står der

Slagter butikken har ligget samme sted altid. Det er de samme gamle slagtere som altid har arbejdet i butikken som stadig står der

Cafe den glade snegl

Cafe den glade snegl Fransk Café hvor stamgæsten Alain DeLivre elsker at få lov at være i fred, så længe han kan sidde og “skjule sig” ved en vinduesplads. Her serveres selvfølgelig stegte frølår og snegle. et fad “springben” og en bowle af de “langsomme”

Cafe den glade snegl
Fransk Café hvor stamgæsten Alain DeLivre elsker at få lov at være i fred, så længe han kan sidde og “skjule sig” ved en vinduesplads.
Her serveres selvfølgelig stegte frølår og snegle. et fad “springben” og en bowle af de “langsomme”


Che Chanlert

Stripklubben Che Chanlert. Club Poul er stripteasebestyrer af Che Chanlert. Poul bor ovenpå klubben Ofte er det ham som smidder Rioja Joe og Russer Flemming ud kl. 8 om morgenen når etablisementet lukker

Stripklubben Che Chanlert.
Club Poul er stripteasebestyrer af Che Chanlert. Poul bor ovenpå klubben
Ofte er det ham som smidder Rioja Joe og Russer Flemming ud kl. 8 om morgenen når etablisementet lukker


Bio Erotique

Bio Erotique Her vises film, som er så frække, at man skal have bind for øjnene for at få lov at se dem. Den frække bio er nabo til damefrisør Denise Nussen.

Bio Erotique
Her vises film, som er så frække, at man skal have bind for øjnene for at få lov at se dem.
Den frække bio er nabo til damefrisør Denise Nussen.


Frække Fadøl

Frække Fadøl Dette fine sted er kendt for at svindle med priserne på fadøl. Udenfor står prisen til 15,- når du så har fået skænket en dejlig fadbamse i et næsten rent glas, koster den pludselig 60,- eller 75,- Det er frækt! siger de fleste når de får severet prisen.

Frække Fadøl
Dette fine sted er kendt for at svindle med priserne på fadøl.
Udenfor står prisen til 15,- når du så har fået skænket en dejlig fadbamse i et næsten rent glas, koster den pludselig 60,- eller 75,- Det er frækt! siger de fleste når de får severet prisen.


Kinafar

Grillbaren som mest af alt ligner en fin kinesisk restaurant. “Skau ha kæsju te parmfitee!” er standardsvar når Kinafar svarer på et spørgsmål. Det er uvist hvad kinafar putter i rullerne, men de smager vidunderligt søndag morgen med tømmermænd. Emmanuel går i en stor bue udenom Kinafar.

Kinafar
Grillbaren som mest af alt ligner en fin kinesisk restaurant.
“Skau ha kæsju te parmfitee!” er standardsvar når Kinafar svarer på et spørgsmål. Det er uvist hvad kinafar putter i rullerne, men de smager vidunderligt søndag morgen med tømmermænd. Emmanuel går i en stor bue udenom Kinafar.


Rejsebureau

Rejsebureau Rejsebureauet “Rejs dig glad” holder til i det “grønneste” hus på vesterbronx. Det går lidt trægt for bureauet da ingen rigtig har lyst til at forlade Vesterbronx.

Rejsebureau
Rejsebureauet “Rejs dig glad” holder til i det “grønneste” hus på vesterbronx.
Det går lidt trægt for bureauet da ingen rigtig har lyst til at forlade Vesterbronx.


Billeder fra Vesterbronx

Del med dine venner!